728 x 90

Hyundai показва нови модели в Бургас

    Hyundai ще участва в Дните на Корея в Бургас, които са в петък и събота пред Пантеона в Морската градина и корейската марка ще покаже най-новите си модели, които се продават у нас. Така желаещите ще могат да разгледат новите автомобили, като са предвидени и модели за тестдрайв. Hyundai е специален гост на Дните на

    Hyundai ще участва в Дните на Корея в Бургас, които са в петък и събота пред Пантеона в Морската градина и корейската марка ще покаже най-новите си модели, които се продават у нас. Така желаещите ще могат да разгледат новите автомобили, като са предвидени и модели за тестдрайв.

    Hyundai е специален гост на Дните на Корея, а посетителите на събитието ще могат да се запознаят и с корейската кухня, благодарение на някои от най-известните азиатски готвачи, които ще приготвят характерни специалитети за дегустация.

    Програмата включва и концерт, в който ще участва ансамбълът Со Йънг Самулнори с изпълнения на корейска фолклорна музика, както и танцовата формация Токсик, която ще представи истински К-поп танци. А почитателите на музиката ще могат да посетят и концерта на 26 май в Летния театър на корейския мъжки хор U-Angel Voice и българския вокален състав Фортисимо.

    Почетен гост на Дните на Корея ще и българският национален отбор по таекуондо, който също ще направи демонстрации за публиката.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт