728 x 90

Новият BMW M5 Edition 35 Years е лимитиран до само 350 бройки

Точно преди 35 години стартира приказката на спортния седан BMW M5. За да отбележи това, баварската марка показа лимитирана серия за актуалното поколение на модела, която ще се произведе в тираж от само 350 бройки. Промените са само визуални. Екстериорът вече е в матов цвят BMW Individual Frozen Dark Grey II, а за внушителния вид спомагат

Точно преди 35 години стартира приказката на спортния седан BMW M5. За да отбележи това, баварската марка показа лимитирана серия за актуалното поколение на модела, която ще се произведе в тираж от само 350 бройки.

Промените са само визуални. Екстериорът вече е в матов цвят BMW Individual Frozen Dark Grey II, а за внушителния вид спомагат и 20-цоловите колела. Зад огромните джанти се крият спирачни апарати в черен лак.

Подобна цветова схема откриваме и в интериора, където спортните седалки са в цвят BMW Individual Merino. За контраст за сложени бежови декорации по таблото, както и шевове по седалките и волана в същия нюанс.

Важно е да се спомене, че всички 350 бройки ще използват M5 Competition като основа. Това означава, че 4.4-литровият битурбо V8 двигател под капака ще развива мощност от 617 к.с. Стандартно към оборудването се включват и Executive Package и M Driver’s Package.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт