728 x 90

Първи изтекли снимки на BMW 8-Series Gran Coupe

Отново се натъкнахме на изтекли снимки от чисто новото попълнение в гамата на BMW, 8-Series Gran Coupe. Източникът им преди нас е блогът BMW Blog, но е възможно изтичането да идва и от други места. Доколкото можем да видим на този етап, предната част на автомобила е идентична с тази на версиите купе и кабриолет. Това

Отново се натъкнахме на изтекли снимки от чисто новото попълнение в гамата на BMW, 8-Series Gran Coupe. Източникът им преди нас е блогът BMW Blog, но е възможно изтичането да идва и от други места.

Доколкото можем да видим на този етап, предната част на автомобила е идентична с тази на версиите купе и кабриолет. Това е нормално, тъй като подобен подход беше използван и при предшественика 6-Series.

Задницата е съвсем различна. Виждаме стилни стопове, малко по-дълъг надвес и – разбира се – още две врати. Колата има форма на купе-седан със скосена линия на покрива.

Продажбите на 8 серия Gran Coupe започват през септември и двигателната гама най-вероятно ще е същата като тази на 8 серия плюс добавянето на някои по-практичен, поне един, дизелов агрегат. Също така, от 8 серия ще бъде заета и системата за задвижване 4х4 плюс 8-степенния автоматик.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт