728 x 90

Идва нов концепт от BMW – Vision M Next

По-късно този месец, по време на специално събитие в Мюнхен, BMW ще покаже изцяло нова концептуална разработка. Тя носи името Vision M Next и вече разполагаме с няколко предварителни изображения, които подсказват какво можем да очакваме. По всяка вероятност тук става дума за студия, която ще дава информация за посоката, в която ще се развива спортната

По-късно този месец, по време на специално събитие в Мюнхен, BMW ще покаже изцяло нова концептуална разработка. Тя носи името Vision M Next и вече разполагаме с няколко предварителни изображения, които подсказват какво можем да очакваме.

По всяка вероятност тук става дума за студия, която ще дава информация за посоката, в която ще се развива спортната дивизия M на BMW.

За разлика, не можем да кажем много относно дизайна, като предположението ни е, че тук говорим за футуристично купе. Не изключваме възможността да видим електрическо или хибридно задвижване.

От BMW коментират, че ще видим колата до няколко дни. Най-вероятно премиерата ще е само часове преди или след дебюта на 8-Series Gran Coupe, насрочен за 18 юни.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт