728 x 90

Новата Toyota Supra изглежда добре и с четири врати

При появата си преди няколко месеца, Toyota Supra породи смесени реакции у феновете на модела. Някои го определиха просто като ребрандирана версия на BMW Z4, но други се съгласиха, че спортната кола е наистина фантастична. Продажбите вече тръгнаха, а интересът, особено зад Океана, е завиден. Дали това ще накара японския производител да предложи още модели,

При появата си преди няколко месеца, Toyota Supra породи смесени реакции у феновете на модела. Някои го определиха просто като ребрандирана версия на BMW Z4, но други се съгласиха, че спортната кола е наистина фантастична.

Продажбите вече тръгнаха, а интересът, особено зад Океана, е завиден. Дали това ще накара японския производител да предложи още модели, базирани на Supra? Едва ли, но това не означава, че не можем да поспекулираме малко, нали?

Шанс за това ни дават руските колеги от Kolesa.ru, които нарисуваха виртуален вариант на Supra с четири врати. Най-интересното тук е, че резултатът е един доста хармонично изглеждащ автомобил, който може да мине дори и за реален.

За жалост, шансовете да видим такъв модел са нищожни. Toyota не е загатвал дори за момент, че обмисля различни каросерии за Supra, затова можем спокойно да кажем, че този четириврат автомобил ще си остане само във фантазиите.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт