728 x 90

Токио 2019: Нов концептуален хибрид от Mitsubishi

    Mitsubishi ще извади чисто нов концептуален плъг-ин хибриден кросоувър по време на изложението в Токио в края на следващия месец. Засега, автомобилът няма обявено име. От компанията обясняват, че джипката ще разполага със задвижване на четирите колела и ще се позиционира в класа на малките SUV-та. “Електрически SUV, който предоставя несравнимо удоволствие от шофирането и

    Mitsubishi ще извади чисто нов концептуален плъг-ин хибриден кросоувър по време на изложението в Токио в края на следващия месец. Засега, автомобилът няма обявено име.

    От компанията обясняват, че джипката ще разполага със задвижване на четирите колела и ще се позиционира в класа на малките SUV-та.

    “Електрически SUV, който предоставя несравнимо удоволствие от шофирането и увереност на всякакъв терен при всякакви атмосферни условия.“

    Трите кодови думи при разработката са SUV, PHEV и 4WD. Концептуалният автомобил ще бъде с по-малко по обем и по-леко плъг-ин хибридно електрическо задвижване, както и с електрическа 4WD система.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт