728 x 90

Чикаго 2020: Тунингован Jeep Wrangler от Mopar

    В началото на февруари се открива автомобилното изложение, в което ателие Mopar ще представи тунингован Jeep Wrangler, доработен с помощта на детайли от асортимента Jeep Performance Parts. Засега е разпространен само тийзър от всъдехода и съдейки по фотографията, той е получил тръбни врати, джанти със защита и офроуд гуми, черен твърд покрив. На задното крило

    В началото на февруари се открива автомобилното изложение, в което ателие Mopar ще представи тунингован Jeep Wrangler, доработен с помощта на детайли от асортимента Jeep Performance Parts. Засега е разпространен само тийзър от всъдехода и съдейки по фотографията, той е получил тръбни врати, джанти със защита и офроуд гуми, черен твърд покрив.

    На задното крило има стикер на Jeep Performance Parts. Ще отбележим, че Mopar предлага над 200 части Jeep Performance Parts, които са специално проектирани и проектирани за моделите Jeep. Това са комплекти за окачването, силовите брони, осите и други.

    Технически характеристики на тунингованата джипка засега не се съобщават. Стандартният Jeep Wrangler се предлага с 3,6-литров V6 за 289 к.с. и 353 Нм. Освен това, може да се избере кросоувър с 2,0-литров четирицилиндров турбомотор за 272 к.с. и 400 Нм. През 2020 г. в двигателната гама ще влезе 3,0-литров EcoDiesel V6 за 264 к.с. и 600 Нм.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт