728 x 90

Женева 2020: Подготвят трасе за тест драйв

В последно време автомобилните производители все по-често започнаха да се отказват от участия в различни изложение. За да не губят зрители, организаторите на Автосалон Женева 2020 решиха да подсилят интереса с подготвянето на покрито голямо изпитателно трасе с дължина 456 метра. На своеобразната писта ще бъдат представени 48 електрически автомобила от 15 производителя. Човек ще

В последно време автомобилните производители все по-често започнаха да се отказват от участия в различни изложение. За да не губят зрители, организаторите на Автосалон Женева 2020 решиха да подсилят интереса с подготвянето на покрито голямо изпитателно трасе с дължина 456 метра.

На своеобразната писта ще бъдат представени 48 електрически автомобила от 15 производителя. Човек ще може да покара модели от марките Aiways, Audi , BMW, DS Automobiles, Honda, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Porsche, Renault, Seat, Skoda, smart, Toyota и Volkswagen. Избирайки си елмобил, всеки желаещ може да направи три обиколки съпроводен от експерт на пътническата седалка.

Според очакванията на организаторите, в течение на шоуто ще се състоят приблизително 11 000 подобни теста. Според предварителните разчети, автосалонът ще бъде посетен от около 600 000 човека. Щастливците, които може да посетят изложението и да покарат елмобил, ще бъдат избрани от тези, инсталирали си специално приложение на своя смартфон.

Автомобилната писта ще бъде разположена в зала 7 на център Palexpo, където се провежда автошоуто. В центъра на трасето ще бъде разположена специална "VIP Lounge зона", където на посетителите ще се предлагат напитки и закуски – там човек ще може да се отдъхне от шума и суетата в основните зали на Автосалон Женева 2020.

През тази година автомобилното изложение в Женева ще се проведе от 5 до 15 март. И вече за 90-и път. Но, въпреки юбилея, от участие в автосалона към момента се отказаха компаниите Peugeot, Opel и Lamborghini.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт