728 x 90

Отмениха автомобилния салон в Женева заради коронавирус (допълнено с видео)

Логиката възтържествува и автомобилният салон в Женева бе отменен само часове след като швейцарското правителство наложи забрана за провеждане на масови събития с участието на повече от 1000 човека. През 2019 г. изложението в Женева събра повече от 600 000 посетители, което на практика принуди организаторите да отменят тазгодишното му провеждане. Хора от екипа на

Логиката възтържествува и автомобилният салон в Женева бе отменен само часове след като швейцарското правителство наложи забрана за провеждане на масови събития с участието на повече от 1000 човека.

През 2019 г. изложението в Женева събра повече от 600 000 посетители, което на практика принуди организаторите да отменят тазгодишното му провеждане.

Хора от екипа на Palexpo, който е домакин на събитието, коментираха, че няма как салонът да бъде преместен за друга дата поради изключително натоварения график на изложбения център.

Освен това, през юни ще се проведе салонът в Детройт, а за есента е насрочен този в Париж, което не оставя свободен период за преместване на салона в Женева.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт