728 x 90

Renault организира дигитално събитие за бъдещето на мобилността

    От 15 до 26 октомври 2020 ще се проведе първото издание на Renault eWays, дигитално събитие за безпрецедентно електрическо изживяване. В продължение на десет дни Groupe Renault ще изследва бъдещето на мобилността, градовете и технологиите заедно с експерти, партньори и обществеността, за да развие дебата за електромобилността. Програмата включва пресконференции, световни премиери, лекции и дискусии,

    От 15 до 26 октомври 2020 ще се проведе първото издание на Renault eWays, дигитално събитие за безпрецедентно електрическо изживяване. В продължение на десет дни Groupe Renault ще изследва бъдещето на мобилността, градовете и технологиите заедно с експерти, партньори и обществеността, за да развие дебата за електромобилността.

    Програмата включва пресконференции, световни премиери, лекции и дискусии, които ще бъдат достъпни от специалната платформа eways.groupe.renault.com/en.

    На 15 октомври, Лука де Мео, изпълнителен директор на Groupe Renault, ще постави началото на Renault eWays и ще разкрие 100% електрическите и хибридни иновации на Groupe Renault.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт