728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Renault организира дигитално събитие за бъдещето на мобилността

  От 15 до 26 октомври 2020 ще се проведе първото издание на Renault eWays, дигитално събитие за безпрецедентно електрическо изживяване. В продължение на десет дни Groupe Renault ще изследва бъдещето на мобилността, градовете и технологиите заедно с експерти, партньори и обществеността, за да развие дебата за електромобилността. Програмата включва пресконференции, световни премиери, лекции и дискусии,

  От 15 до 26 октомври 2020 ще се проведе първото издание на Renault eWays, дигитално събитие за безпрецедентно електрическо изживяване. В продължение на десет дни Groupe Renault ще изследва бъдещето на мобилността, градовете и технологиите заедно с експерти, партньори и обществеността, за да развие дебата за електромобилността.

  Програмата включва пресконференции, световни премиери, лекции и дискусии, които ще бъдат достъпни от специалната платформа eways.groupe.renault.com/en.

  На 15 октомври, Лука де Мео, изпълнителен директор на Groupe Renault, ще постави началото на Renault eWays и ще разкрие 100% електрическите и хибридни иновации на Groupe Renault.

   

  Autoclub.bg
  ADMINISTRATOR
  ПРОФИЛ

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *