728 x 90

"Детройт 2011": Повече от 30 световни премиери (+видео)

    Видеоразходка с шефа на автосалона Берън Мийд и Бил Пъркинс (вицепрезидент) из подготвяните експозиции Предстоящото в началото на януари (откриване на 10-ти) Северноамериканско международно автошоу NAIAS ще привлече интереса на много хора, включително 4500 акредитирани журналисти, с над 30 световни премиери. На обществеността и медиите ще бъдат представени до 23 януари премиери от изложители, като

    Видеоразходка с шефа на автосалона Берън Мийд и Бил Пъркинс (вицепрезидент) из подготвяните експозиции

    Предстоящото в началото на януари (откриване на 10-ти) Северноамериканско международно автошоу NAIAS ще привлече интереса на много хора, включително 4500 акредитирани журналисти, с над 30 световни премиери. На обществеността и медиите ще бъдат представени до 23 януари премиери от изложители, като Audi, BMW, Chrysler, GM, Mercedes-Benz, Toyota, Volkswagen и редица други.
    "С приближаването на 10-ти януари, когато "Кобо Център" ще отвори отново врати за NAIAS, в медиите, промишлеността и публиката нараства нетръпението за новостите през 2011 г., които ще бъдат показани в компактна експозиция" – сподели Берън Мийд, шеф на автосалона. "Осигурили сме отново широка гама от изложители с участието на най-новите технологии, благоразположени към околната среда. Те ще бъдат изложени в зала "Мичиган", спонсорирана от MDEC (Корпорация за икономическо развитие на Мичиган) и DTE Energy" – допълни той.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт