728 x 90

Автосалон Детройт 2017: Фейслифт за Mercedes GLA

Mercedes-Benz представи обновена версия на най-малкия си кросоувър GLA по време на изложението в Детройт. Освен варианта за местния пазар, фирмата е готова и с модификацията за европейските потребители. Макар и визуалните промени да не са много, инженерите са успели да свалят коефициента на въздушно съпротивление от 0.29 на 0.28. Една от основните новости за

Mercedes-Benz представи обновена версия на най-малкия си кросоувър GLA по време на изложението в Детройт. Освен варианта за местния пазар, фирмата е готова и с модификацията за европейските потребители.

Макар и визуалните промени да не са много, инженерите са успели да свалят коефициента на въздушно съпротивление от 0.29 на 0.28. Една от основните новости за европейския GLA е добавянето на нова дизелова версия. Става дума за 220d, който разполага с нафтов агрегат с мощност от 184 к.с.

Моделът е вече достъпен за поръчка в Германия, като най-скъпата модификация е над 65 000 евро. Това е лимитираната серия Yellow Night Edition, която идва с редица визуални подобрения и спортен пакет.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт