728 x 90

BMW готви "много вълнуваща изненада" за салона във Франкфурт

    Лично босът на BMW – Харалд Кюгер, обяви, че неговата компания ще покаже "много вълнуваща изненада" по време на изложението във Франкфурт по-късно тази година. Повече детайли не се съобщават на този етап, но информацията бе споделена от Крюгер веднага след анонс за електрическото бъдеще на немската фирма. Това, според много специалисти, означава, че най-вероятно

    Лично босът на BMW – Харалд Кюгер, обяви, че неговата компания ще покаже "много вълнуваща изненада" по време на изложението във Франкфурт по-късно тази година. Повече детайли не се съобщават на този етап, но информацията бе споделена от Крюгер веднага след анонс за електрическото бъдеще на немската фирма.

    Това, според много специалисти, означава, че най-вероятно ще видим концептуална разработка на електрически или хибриден автомобил. Възможностите са няколко, като варират от концепт за X7 със водородни клетки, серийна версия на i8 Spyder и електрическа разработка на базата на 3-Series. Съществува и вариант, при който да видим студия, предшестваща третия сериен модел от линията i – може би i5.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт