728 x 90

Автосалон Франкфурт 2017: Mercedes EQ A концепт (ОБНОВЕН С ТИЙЗЪР)

Mercedes-Benz разкри частично нов електрически концептуален автомобил, който ще видим по време на изложението във Франкфурт по-късно този месец. Става дума за студията EQ A, която предшества сериен електрически модел, позициониран под джипката EQ в бъдещата гама от електромобили на немския производител. В интерес на истината, дизайнът на машината е доста близко до серийна разработка,

Mercedes-Benz разкри частично нов електрически концептуален автомобил, който ще видим по време на изложението във Франкфурт по-късно този месец. Става дума за студията EQ A, която предшества сериен електрически модел, позициониран под джипката EQ в бъдещата гама от електромобили на немския производител.

В интерес на истината, дизайнът на машината е доста близко до серийна разработка, като изключим наличието на прекалено много LED елементи в предната част. Немците все още не са готови да разпространят пълната информация за модела, като на кратко споменават, че той ще бъде изложен във Франкфурт заедно с обновена версия на предишния концепт EQ.

Предишната EQ разработка разполагаше с два електромотра, произвеждащи системна мощност от над 400 к.с. Батерията осигуряваше пробег с едно зареждане от около 500 км, като подобни характеристики се очакват и при новия концепт EQ A.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт