728 x 90

Toyota подготвя премиера за новия седан Corolla (видео)

Тойота ще представи на 16 ноември седана от новото поколение на модела Corolla на автомобилното изложение в Гуанджоу, Китай. Японският бренд вече публикува кратко тийзър видео, в което показва силует на бъдещия автомобил. 12-ата генерация от най-популярната кола в света почти по същото време ще направи и своя северно-американски дебют в Кармел, Калифорния (LIVE STREAM).

Тойота ще представи на 16 ноември седана от новото поколение на модела Corolla на автомобилното изложение в Гуанджоу, Китай. Японският бренд вече публикува кратко тийзър видео, в което показва силует на бъдещия автомобил.

12-ата генерация от най-популярната кола в света почти по същото време ще направи и своя северно-американски дебют в Кармел, Калифорния (LIVE STREAM). Най-вероятно, дизайнът на 2020 Toyota Corolla повтаря едноименния хечбек, представен на Автосалон Ню Йорк 2018 през пролетта.

Седанът ще бъде изграден върху платформата TNGA, която се използва още в Prius и C-HR. Очаква се колата да бъде по-голяма от своя предшественик. Машината ще получи нова светодиодна оптика, агресивни брони и видоизменена радиаторна решетка. В салона на новата Корола ще има ново табло за управление.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт