728 x 90

Mitsubishi обнови най-малкия си кросоувър ASX

Макар и да е от почти 10 години на пазара, Mitsubishi ASX ще продължи да се продава в сегашното си поколение. Все пак, за моделна година 2019/2020 японците дават на малката си джипка сериозен фейслифт. От снимките е видно, че дизайнът отвън и отвътре е сериозно променен, като предницата на колата е вдъхновена от актуалния

Макар и да е от почти 10 години на пазара, Mitsubishi ASX ще продължи да се продава в сегашното си поколение. Все пак, за моделна година 2019/2020 японците дават на малката си джипка сериозен фейслифт.

От снимките е видно, че дизайнът отвън и отвътре е сериозно променен, като предницата на колата е вдъхновена от актуалния Eclipse Cross. Новост са изцяло диодните светлини отпред и отзад.

В интериора най-голямо впечатление прави по-големият екран на инфотейнмънт системата – от седем на осем инча. На разположение на клиентите ще бъде ново приложение, което им помага да следят натоварването на двигателя и неговото потребление на гориво.

В Европа ASX ще се предлага с 2.0-литров атмосферен бензинов двигател, който ще работи или с 5-степенна механична скоростна кутия, или със CVT трансмисия. Компанията не разпространява повече детайли за агрегата, но най-вероятно това е същият мотор, който се използва и в Outlader и има 150 к.с.

Засега не се споменават дизелови версии.

Производителят ще представи модела публично на 5 март по време на изложението в Женева.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *