728 x 90

Женева 2020: Показаха Porsche 911 Turbo S преди премиерата

В инстаграм-акаунта CosheSpias се появиха фотографии, които разсекретяват външността на Porsche 911 във версия Turbo S. Спортният автомобил ще бъде показан официално само след две седмици по време на Автосалон Женева 2020. Освен надписите по страните, които съобщават, че това е версията Turbo S, най-мощната версия на 911 може да се опознае по различната предна

В инстаграм-акаунта CosheSpias се появиха фотографии, които разсекретяват външността на Porsche 911 във версия Turbo S. Спортният автомобил ще бъде показан официално само след две седмици по време на Автосалон Женева 2020.

Освен надписите по страните, които съобщават, че това е версията Turbo S, най-мощната версия на 911 може да се опознае по различната предна броня, както по въздуховодите в задните крила и антикрилото отзад. По предварителна информация, новото Porsche 911 Turbo S ще получи познатия 3,8-литров шестцилиндров битурбо агрегат за 650 к.с., компания на който ще състави 8-степепен "робот" с двоен съединител. Плюс постоянно задвижване.

Към момента най-мощната версия на Porsche 911 се явява вариантът Carrera 4S, който се задвижва с 3,0-литров двигател за 450 конски сили. Ускорението от 0 до 100 км/ч е 3,4 секунди с максимум 306 км/ч.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт