728 x 90

Bugatti показва Chiron с пореден номер 250 в Женева

Точно преди четири години, по време на изложението в Женева през 2016 година, Bugatti показа за първи път наследника на Veyron. Днес, производството на Chiron върви с пълна сила. По време на тазгодишното издание на същото изложение французите ще извадят Chiron с пореден номер 250. Това е клиентска кола, която е сглобена по спецификациите на

Точно преди четири години, по време на изложението в Женева през 2016 година, Bugatti показа за първи път наследника на Veyron. Днес, производството на Chiron върви с пълна сила.

По време на тазгодишното издание на същото изложение французите ще извадят Chiron с пореден номер 250. Това е клиентска кола, която е сглобена по спецификациите на лимитираната серия Chiron Sport Edition Noire Sportive.

От суперколата ще бъдат сглобени точно 500 бройки, като този матово сив екземпляр маркира достигането на половината производствен тираж.

Остават още 250 бройки, като 150 от тях са вече продадени. За голяма част от останалите 100 вече се водят разговори с потенциални клиенти.

Стартовата цена на автомобила от снимките е 3.3 милиона долара. От серията ще се произведат само 20 бройки.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт