728 x 90

Женева 2020: Показват обновения Mercedes E-Class

    Mercedes-Benz обяви дата на презентацията на обновените седан и комби от модела E-Class. Както и се предполагаше досега, те ще бъдат изкарани премиерно на 3 март в рамките на Автосалон Женева 2020. Нова информация за обновената фамилия Mercedes-Benz E-Class засега не се е появила. Към момента е известно, че освен променена въшност, колите ще имат

    Mercedes-Benz обяви дата на презентацията на обновените седан и комби от модела E-Class. Както и се предполагаше досега, те ще бъдат изкарани премиерно на 3 март в рамките на Автосалон Женева 2020.

    Нова информация за обновената фамилия Mercedes-Benz E-Class засега не се е появила. Към момента е известно, че освен променена въшност, колите ще имат нов триспицов волан, два 10.25-инчови екрана, обновена информационно-развлекателна система MBUX. Както и електронни асистенти от ново поколение.

    Двигателите немците съще не бързат да разкриват. Ясно е, че ще има седем хибридни версии, както и 2.0-литрова "турбочетворка" M 254 с 268 к.с. със старт-генератор и 48-волтова бордова мрежа, и 3.0-литров 6-цилиндров бензинов мотор М 256 с 362 "коня".

    В Женева ще покажат още и AMG-версията на E-Класата (E 63 S). Щандът на Mercedes в Швейцария ще включва още с кемпера Marco Polo, който е допълнен с "интелектуални иновации".

    Това са обновената мултимедийна система MBUX, както и системата MBAC (Mercedes-Benz Advanced Control), която позволява да се управляват такива функции, като осветлението или подгряването чрез приложение за смартфон. На автомобилното изложение в Женева Daimler ще направи и европейска премиера на концепта Vison AVTR.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт