728 x 90

Концептът Precept загатва за бъдещето на Polestar

Само дни преди премиерата си пред публика в Женева, новият концепт на Polestar направи онлайн дебют. Студията носи името Precept и загатва за посоката на развитие на бранда в близкото бъдеще. Возилото има формата на 4-врат голям хечбек, като шведите посочват, че са се концентрирали особено много върху аеродинамичната форма. Интересен елемент е т.нар. SmartZone –

Само дни преди премиерата си пред публика в Женева, новият концепт на Polestar направи онлайн дебют. Студията носи името Precept и загатва за посоката на развитие на бранда в близкото бъдеще.

Возилото има формата на 4-врат голям хечбек, като шведите посочват, че са се концентрирали особено много върху аеродинамичната форма.

Интересен елемент е т.нар. SmartZone – прозрачен малък панел в предната част, който заменя традиционната радиаторна решетка и скрива от видимост няколко радара и камери за електронните асистенти в автомобила.

Precept очевидно е изцяло електрически, но от фирмата засега не разпространяват данни за задвижващия агрегат. 

В кабината място намира голям 15-инчов екран, който разполага с новата инфитейнмънт система на Polestar. Тя отново е базирана на Android и е разработена в партньорство с Google.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт