728 x 90

Първи болен от коронавирус в Швейцария, салонът в Женева все още по план

Различни медии съобщават за първи случай на заболял от коронавирус в Швейцария, което веднага отприщи вълна от въпроси в посока организаторите на автомобилния салон в Женева. В отговор, хората зад изложението се събраха на спешна среща, на която бе решено, че засега провеждането на събитието остава по план. Все пак, организаторите оставят вратата наполовина отворена,

Различни медии съобщават за първи случай на заболял от коронавирус в Швейцария, което веднага отприщи вълна от въпроси в посока организаторите на автомобилния салон в Женева.

В отговор, хората зад изложението се събраха на спешна среща, на която бе решено, че засега провеждането на събитието остава по план.

Все пак, организаторите оставят вратата наполовина отворена, тъй като съобщават, че положението ще бъде наблюдавано всеки ден, тъй като ситуацията е динамична. Ново решение за отмяна на изложението може да бъде взето буквално във всеки един момент.

Първият ден на изложението, който е отреден само за журналисти, е 3-ти март. Неофициално към момента се съобщава, че е възможно журналистите от Италия да не бъдат допуснати.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт