728 x 90

Автосалонът в Детройт също отпадна, правят залата на полева болница

Едно от най-важните автомобилни събития в Северна Америка, изложението в Детройт, беше официално отменено за 2020 година. TCF Center, съоръжението, в което трябваше да се проведе салонът, ще бъде подготвено като аварийна полева болница за болни от COVIC-19, която ще остане на разположение на местните власти в следващите поне шест месеца. През 2020 година детройтският

Едно от най-важните автомобилни събития в Северна Америка, изложението в Детройт, беше официално отменено за 2020 година.

TCF Center, съоръжението, в което трябваше да се проведе салонът, ще бъде подготвено като аварийна полева болница за болни от COVIC-19, която ще остане на разположение на местните власти в следващите поне шест месеца.

През 2020 година детройтският салон трябваше за първи път да се проведе през юни месец. Досега традиционно NAIAS се провеждаше през януари месец.

Първоначалният план на организаторите беше салонът да стартира в седмицата на 8 юни. NAIAS ще претърпи и известни структурни промени, като в известна степен ще се превърне в събитие, наподобяващо Фестивала на Скоростта в Гуудууд. Предвиждат се динамични премиери, зона за офроуд и други атракции за посетителите.

Но всичко това ще остане за 2021 година, тъй като в момента броят на заразените в САЩ расте стремглаво. В щата Мичиган случаите гонят 5000, а само в Детройт има близо 2000 заразени.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт