728 x 90

Lamborghini: Повече няма да присъстваме на изложения

    „Решихме да изоставим автосалоните, защото все повече вярваме, че да имаме по-близка връзка с клиента е от ключово значение, а моторните изложения вече не са съобразени с нашата философия." Това коментира човек от маркетинговия отдел на Lamborghini в скорошно интервю. На практика, италианската марка ще прекрати участията си по автомобилни салони. Или, по-точно, ако присъства,

    „Решихме да изоставим автосалоните, защото все повече вярваме, че да имаме по-близка връзка с клиента е от ключово значение, а моторните изложения вече не са съобразени с нашата философия." Това коментира човек от маркетинговия отдел на Lamborghini в скорошно интервю.

    На практика, италианската марка ще прекрати участията си по автомобилни салони. Или, по-точно, ако присъства, то няма да представя нов модел.

    Вместо това, премиерите ще се извършват в рамките на много по-малки и фокусирани събития, където клиентите на марката ще имат възможността да се запознаят по-отблизо с моделите.

    Целта на Lambo e да изгради директно и лично отношение с всеки един клиент. 

    "Автомобилните изложения в техния традиционен формат предоставиха възможност на хората да виждат навреме нови автомобили и технологии под един покрив, но влияния като интернет и социалните медии коренно промениха тази традиционна автосалонна роля", добавя говорителят на фирмата.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт