728 x 90

Вече може да се приберем с бъги от летището!

    В София вече могат да се наемат бъгита и електрически колела с цел запознаване с природата на столицата и околностите. По примера на подобни услуги в Дубай и у нас вече всеки желаещ ще може да преживее своето приключение на колела или да си поръча бъги да го вземе от летището или хотел например. „Скоро

    В София вече могат да се наемат бъгита и електрически колела с цел запознаване с природата на столицата и околностите. По примера на подобни услуги в Дубай и у нас вече всеки желаещ ще може да преживее своето приключение на колела или да си поръча бъги да го вземе от летището или хотел например. „Скоро бях в Дубай и бях изумен как там успяват от всичко да правят преживяване, уж всичко е една пустиня, но те знаят как да ти е забавно. Ние имаме прекрасна природа, а сега ще предлагаме на хората да ѝ се наслаждават и по този различен начин“, споделя Калин Кокошаров, управител на Yellow Taxi.

    ЕMB Adventure Tours в партньорство с Yellow Taxi, вече няколко години предлагат разнообразни начини за придвижване в София, било под формата на електрическо такси или колело, а вече и бъги. Отделно екипът развива и Академия за радиоуправляеми модели за деца и младежи.

    Освен това от края на месец юни, Yellow Taxi ще превозва пътниците от Аерогара София. “С нашият 25-годишен опит сме предпочетени заради разпознаваемостта на бранда и екологичната политика, която водим. Сред другите ни предимства са възможността за обслужване 24/7, съобразено с полетното разписание на най-голямото международно летище за страната.

    Опцията за безкасово плащане, плащане с ПОС терминал и възможността за предварителна проверка на стойността на услугата в мобилната апликация. На Летище София ще има постоянно присъствие на колеги, които ще следят за качеството на услугата – ред, чистота и отзивчиво обслужване”, споделят от компанията.
    Повече подробности за приключенията на: www.Adventure.emb.bg

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт