728 x 90

Opel Movano идва на Бата Агро

    Opel участва в 15-ото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2023, което се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса се провежда от 15 до 19 май включително на летището в град Стара Загора. В него участват 209 фирми от агро сектора върху повече

    Opel участва в 15-ото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2023, което се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса се провежда от 15 до 19 май включително на летището в град Стара Загора. В него участват 209 фирми от агро сектора върху повече от 35 700 кв. м. изложбена площ. По време на събитието посетителите ще могат да видят модел Movano, който бе лансиран миналата година на българския пазар. Моделът е мултифункционален и отговаря на изискванията на всеки тип бизнес.

    Movano притежава качество на изработка и практичността на един Opel, сега разширени с повече специализирани варианти, нов професионален дизайн, усъвършенствани системи за подпомагане на водача и по-добри качества по отношение полезен товар. Сега, повече от всякога, Opel Movano е перфектният инструмент за работа.

    Повече информация за модел Opel Movano:

    Opel Movano се предлага с избор от разновидности на каросерията с четири дължини и три височини в рамките на два различни типа линии:
    Фургон, фургон с двойна кабина, шаси-кабина, шаси с двойна кабина, шаси с частична кабина и платформа-кабина
    Заводски трансформации за самосвал и бордови
    Четири версии на база общо тегло: 3,0 т, 3,3 т, 3,5 т и 4,0 т
    Товарното пространство на Opel Movano е сред най-добрите в класа, с лесен достъп през широко отварящите се врати и до 17,0 м³ обем. С място за до четири евро палета, вие можете да конфигурирате вашето Movano така, че да ви осигури максимален капацитет. Отворите дават възможност за товарене чак до нивото на тавана при всеки модели, осигурявайки по този начин отличен достъп. И всичко това с максимално ниво на безопасност и сигурност, със защитни облицовки на пода и страничните панели като опция.

    Предлагат се четири варианта на технически допустима максимална маса: 3000 кг, 3300 кг, 3500 кг и 4000 кг

    Полезен товар до 2100 кг: Тегло на прикачения товар до 3000 кг. Пространство и комфорт за вас, вашия екип и вашия товар. Изобилие от места за съхранение на предмети, които са удобно разположени в кабината, включително обезопасено място под седалките. Конфигурирайте вашето пространство така, че да служи на вашите бизнес нужди, включително като поръчате преградна стена със или без прозорец, както и множество точки за прикрепване и обезопасяване, така че всеки товар да бъде подсигурен при превоз. Водачите и пътниците могат да разчитат на услугите на цифрово радио, Bluetooth и USB връзки. При по-високите нива на оборудване са включени 5- инчов дигитален сензорен екран и възможност за добавяне на интегрирана сателитна навигация.

    Прочети още:
    „Кола на годината 2024“ - тест на финалистите

    Камерата за обратно виждане прави движението на заден ход на Movano по-безопасно и по-прецизно. Тя позволява на водача да следи зоната зад автомобила на сензорния екран при маневриране и осигурява насоки за правилно движение с различно оцветени линии. Системата се активира автоматично при включване на задна предавка или при отваряне на задните врати и може да бъде комбинирана със сензори за дистанцията при паркиране назад за допълнителна безопасност.  
    Opel Movano предлага на бизнеси от различно естество и големина изключително конкурентни общи експлоатационни разходи, изгодно сервизно обслужване, нисък разход и емисии.

    С интегриран интелигентен контрол на сцеплението, шофирането в трудни пътни условия се подобрява, чрез целево задвижване на колелото с по-добро сцепление. Контроът на спускането по наклон също е част от тази иновативна технология и позволява на водача да поддържа пълен контрол при кални и каменисти стръмни пътища, без необходимост от докосване на педала за газта.

    Opel Movano разполага с мощта да свърши каквато и да било работа

    Неуморните 2,2 литрови турбодизелови двигатели от новата гама, покриващи Euro 6d се предлагат с мощност от 88 кВт/120 к.с., 103 кВт/140 к.с. и 123 кВт/165 к.с., с максимален въртящ момент до 370 Нм и солидна 6-степенна механична трансмисия.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт