728 x 90

Предпремиера на новото BMW Серия 7 у нас

Тази сутрин моделът беше представен за първи път у нас в столичния хотел Hyatt Regency. ългоочакваният нов флагман на BMW се качва на конвейера през последното тримесечие на тази година, а началото на продажбите в Европа и у нас е насрочено за последните месеци на годината. След официалната си премиера пред тесен кръг представители на

Тази сутрин моделът беше представен за първи път у нас в столичния хотел Hyatt Regency.

ългоочакваният нов флагман на BMW се качва на конвейера през последното тримесечие на тази година, а началото на продажбите в Европа и у нас е насрочено за последните месеци на годината. След официалната си премиера пред тесен кръг представители на медиите през април, на 23 юни елитният автомобил беше показан на специално събитие с бутиков характер в в столичния хотел Hyatt Regency.

От BMW определят новата Серия 7 като нова дефиниция на луксозния клас и дори като произведение на изкуството – според баварците течението в дизайна, чието начало поставя този модел, се нарича Forwardism. Не само революционно новата стилистика, но и цялостното впечатление от луксозната лимузина създава редица асоциации с производителя на едни от най-луксозните автомобили в света – Rolls-Royce, който също е част от концерна BMW Group. В създадения с изключително внимание към всеки детайл са използвани най-качествени и благородни материали, а комфортът е почти неземен. За задвижването клиентите ще имат избор от изцяло електрически вариант, два plug-in хибрида, както и модификации с модерни бензинови и дизелови турбодвигатели.

Източник: AMS.bg

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт