728 x 90

Керхер облагородява Витоша с нова екопътека

  Днес заедно с представители на медиите бе започнато обособяването на нова екопътека в планината Витоша Благодарение на акумулаторните градински уреди тример, храсторез и резачка на клони на Керхер екипът успя да обособи пешеходния маршрут, който тръгва в дясно от Симеоновския лифт и окосиха терена с четириколесна косачка. Журналистите подготвиха и новите дървени греди с акумулаторни

  Днес заедно с представители на медиите бе започнато обособяването на нова екопътека в планината Витоша

  Благодарение на акумулаторните градински уреди тример, храсторез и резачка на клони на Керхер екипът успя да обособи пешеходния маршрут, който тръгва в дясно от Симеоновския лифт и окосиха терена с четириколесна косачка. Журналистите подготвиха и новите дървени греди с акумулаторни верижни триони, за да бъде възстановено и мостчето по екопътеката. Батериите на градинските акумулаторни уреди на Керхер са оборудвани с LCD дисплей с “Real Time” технология, който прецизно показва оставащото време за работа и за зареждане в минути, в комбинация с нивото на оставащата батерия. По този начин времето за подготовка и работа беше изчислено предварително и работата вървеше по график.

  „Клиентите ни очакват от нас да им предоставяме иновативни и работещи решения за почистване и поддържане на дома и градината. Днес дадохме възможност на представителите на медиите да се убедят, че нашето мото на компанията: „Керхер прави света по-чист“ не е просто послание, а обещание, което изпълняваме и надграждаме всеки един ден. Щастлив съм, че заедно облагородихме това място в полите на Витоша и ще оставим една чудесна обновена екопътека Керхер“, заяви Мартин Василев, управител на Керхер.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *