728 x 90

Peugeot представи новия панорамен i-Cockpit

    Новият панорамен i-COCKPIT® на PEUGEOT въплъщава метаморфозата на PEUGEOT. В иновативен и решителен ход към пълна електрификация, марката заменя своя бестселър 3008 с изцяло нов електрически фастбек SUV.Издигайки креативността на дизайна, удоволствието от шофирането и електрическото представяне на изцяло ново ниво, новият PEUGEOT 3008 е първият модел, който получава новия PEUGEOT panoramic i-COCKPIT®. Новият PEUGEOT

    Новият панорамен i-COCKPIT® на PEUGEOT въплъщава метаморфозата на PEUGEOT. В иновативен и решителен ход към пълна електрификация, марката заменя своя бестселър 3008 с изцяло нов електрически фастбек SUV.Издигайки креативността на дизайна, удоволствието от шофирането и електрическото представяне на изцяло ново ниво, новият PEUGEOT 3008 е първият модел, който получава новия PEUGEOT panoramic i-COCKPIT®.

    Новият PEUGEOT 3008 ще бъде представен през септември. От днес PEUGEOT демонстрира всички иновации на грандиозния нов PEUGEOT panoramic i-COCKPIT®, който демонстрира метаморфозата на новия 3008.

    Следващото ниво 3008 за новия облик на марката PEUGEOT.

    Новото поколение PEUGEOT i-Cockpit® в бъдещия PEUGEOT 3008 разполага с впечатляващ 21-инчов извит панорамен екран с висока разделителна способност, плаващ над арматурното табло, нов компактен волан и i-Toggles. В едно десетилетие на успехи и разработки, PEUGEOT i-Cockpit® никога не е претърпявал такава метаморфоза, той наистина е издигнат на следващото ниво!

    ALLURE: Вълнуващ и изискан ефект на борда с 21-инчов панорамен екран с висока разделителна способност, плаващ над арматурното табло.

    EXCELLENCE: Безпрецедентна комбинация от материали и качество на покритието, както и нови

    EMOTION: PEUGEOT i-Cockpit®, за да се насладите на инстинктивно шофиране при пълна безопасност и просторен дизайн.

    Амбицията на екипa на PEUGEOT е да преоткрие основните елементи, превръщайки новия панорамен i-Cockpit® на PEUGEOT в уникално предложение на пазара. Целта е да осигурим на водачите и пътниците все по-голямо удоволствие, безопасност и комфорт!

    Произведени в продължение на повече от 10 години с почти 10 милиона продадени бройки, различните поколения на PEUGEOT i-Cockpit® включват най-новите налични технологии: дигитален инструментален клъстер, безжична свързаност, гласови команди, 3D ефекти., i-Toggles с възможност за персонализиране. и т.н. Днес PEUGEOT издига нещата на следващото ниво с изцяло новия i-Cockpit®, който трансформира изживяването при шофиране: Новият панорамен i-Cockpit® на PEUGEOT

    Извит 21-инчов плаващ панорамен екран с висока разделителна способност, който обединява head-up дисплея и централния сензорен екран.

    PEUGEOT решиха да обединят два от трите основни елемента на i-Cockpit®: head-up дисплея и големия централен сензорен екран. Сега те са вградени в извит панорамен екран, съставен от един 21-инчов панел с висока разделителна способност, който се простира от левия край на арматурното табло до централната конзола. Tози панорамен екран наистина изглежда сякаш се носи над арматурното табло. „Плаващият“ ефект се подчертава от специално LED осветление за настроение под екрана.

    Този 21-инчов панорамен екран е разположен оптимално ергономично и е леко извит към водача, като същевременно остава идеално достъпен за пътника от дясната страна. Този цифров екран с изключителни размери и качество съчетава две ключови функции на PEUGEOT i-Cockpit®:

    Прочети още:
    Премиера на Peugeot E-3008 в България

    -От лявата страна на панорамния екран, инструменталното табло показва цялата информация, свързана с шофирането (скорост, мощност, помощ при шофиране, енергиен поток и т.н.) над компактния волан.

    -От дясната страна на панорамния екран, в центъра на арматурното табло, секцията със сензорен екран е достъпна както за водача, така и за пътника. Може да се използва за управление на системите за отопление/климатик, навигация, медии/свързване и др.

    Преоткрита архитектура и ергономия

    Новият панорамен i-Cockpit® на PEUGEOT се отличава с нова архитектура, като панорамният екран е монтиран високо на арматурното табло със система за фиксиране, която е невидима от купето. Това оформление подобрява достъпността до сензорния екран и видимостта на информацията, показвана на 21-инчовия панорамен екран.

    В централната част на таблото има i-Toggles, напълно адаптивни чувствителни на допир бутони, които могат да бъдат програмирани за бърз достъп до 10 от любимите функции на потребителя, независимо дали се обаждате на любим човек, стартирате навигация до често използвана дестинация, настройвате радиото на любима станция, настройка на идеалната температура за климатика и др.

    Централната конзола е ефирна и непретрупана, за да увеличи наличното пространство за съхранение и безжично зареждане на смартфон. Това е възможно чрез преместването на управлението на автоматичната скоростна кутия на арматурното табло. То вече се намира отдясно на волана, точно до бутона за стоп/старт на автомобила и  е перфектно ергономично с лесен достъп до управлението наскоростната кутия и спиране или стартиране на двигателя с един интуитивен жест.

    Органите за управление, разположени на новия компактен волан, вече работят с „клик“ за оптимална ергономичност на потребителя: те автоматично разпознават пръстите на водача, но се активират само при натискане, за да се избегнат грешни движения. Новият панорамен i-Cockpit® на PEUGEOT въвежда два нови, тънки и елегантни контрола зад компактния волан.

    Висококачествено, технологично пространство

    21-инчовият плаващ панорамен екран не е единственият елемент, който допринася за ефектния вид на новия PEUGEOT panoramic i-Cockpit®.

    Силната привлекателност и технологичният характер са подсилени от амбиентното осветление, което се простира по цялата ширина на арматурното табло и панелите на вратите.

    Това осветление се отразява върху елегантна облицовка от естествен алуминий и може да се персонализира в осем различни цвята. Използваните тъкани се комбинират великолепно с алуминиевата облицовка, за да създадат уникална, висококачествена комбинация от материали.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт