728 x 90

Subaru празнува 50 години задвижване 4×4 със специална версия на Forester

    Subaru празнува 50 години задвижване на всички колела. Специалният модел Forester за юбилея на двойното предаване обаче се предлага само в Япония. В продължение на половин век моделите на Subaru традиционно изминават автомобилния си житейски път с постоянно задвижване на четирите колела. Японският производител отбелязва на родния си пазар тази годишнина със специален модел Forester.

    Subaru празнува 50 години задвижване на всички колела. Специалният модел Forester за юбилея на двойното предаване обаче се предлага само в Япония.

    В продължение на половин век моделите на Subaru традиционно изминават автомобилния си житейски път с постоянно задвижване на четирите колела. Японският производител отбелязва на родния си пазар тази годишнина със специален модел Forester.

    Специална боя и черни акценти

    Subaru Forester XT Edition е базиран на предлагания в Япония Forester Sport, оборудван с 1,8-литров бензинов турбодвигател с директно впръскване, 177 к.с. и 300 Нм въртящ момент. Той е комбиниран със CVT трансмисия и разбира се, със задвижване на четирите колела.

    Празничното оборудване включва специални бои, при които клиентът може да избира между четирите цветови тона – Crystal White Pearl, Magnetite Grey Metallic, Black и специалния цвят Geyser Blue. Джантите, които винаги са боядисани в черно, се допълват от релси на покрива, също   в черно. Решетката на радиатора и класическото лого на Subaru също са с тъмен лак, както и рамката на фаровете за мъгла, корпусите на външните огледала и други части на каросерията, като рамката на задното стъкло или задния дифузор.

    Черното доминира и в интериора. Седалките са с черно покритие от синтетична кожа, което е водоотблъскващо и е украсено със сребристи контрастни шевове. Подът на багажното отделение също е черен и водоотблъскващ. Специалните апликации, както и вентилационните отвори и дръжките на вратите в Blaze Gun Metallic, осигуряват контрастни акценти в интериора. Оборудването за безопасност се възползва от най-усъвършенстваното ниво на системата EyeSight.

    В Япония специалният модел Forester XT-Edition се предлага на цени, започващи от еквивалента на около 23 800 евро. Единствената опция за доплащане е електрически задвижван заден капак.

    Източник: AMS.bg

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт