728 x 90

Land Rover Defender Works V8 Trophy II: Завръщане на класиката

    Новият стар Defender изкушава с рядкост и експедиционен чар срещу 268 000 евро. Чрез своя Classic отдел Land Rover пуска 25 преработени стари модела Defender. Автомобилите с V8 мотори се предлагат в експедиционно изпълнение на солидна цена. Land Rover отново бърка дълбоко в торбата с исторически реликви и изважда нов стар Defender в легендарния стил

    Новият стар Defender изкушава с рядкост и експедиционен чар срещу 268 000 евро. Чрез своя Classic отдел Land Rover пуска 25 преработени стари модела Defender. Автомобилите с V8 мотори се предлагат в експедиционно изпълнение на солидна цена.

    Land Rover отново бърка дълбоко в торбата с исторически реликви и изважда нов стар Defender в легендарния стил Trophy. Предстои да бъдат произведени само 25 копия на Defender Works V8 Trophy II с екипировка за експедиция. Клиентите могат да избират между вариантите 90, 110 и 110 пикап с двойна кабина. От пикапа обаче ще бъдат изработени максимум пет екземпляра. Останалите 20 са разделени между версиите 90 и 110.

    Стари модели с нови технологии

    Във всички случай за основа служи стар Land Rover Defender, произведен между 2012 и 2016 г. Всички автомобили биват напълно разглобени, преработени и след това изградени изцяло наново. В същото време всъдеходите получават множество нови специални части.

    Задвижването винаги се осигурява от петлитров V8 с 405 к.с. и 515 Нм в комбинация с осемстепенна автоматична скоростна кутия от ZF. Осемцилиндровият двигател отговаря на стандарта за емисии Euro 5. Спирачната система, кормилното управление и настройката на шасито са адаптирани към V8 мотора. Каросерията се предлага в черно-бял камуфлажен вид, като основният цвят на алуминиевата обвивка е бял, а покривът, предният капак и различните допълнителни части са в контрастиращо черно. 18-цоловите лети джанти също са с черен цвят. Самата камуфлажна шарка крие очертанията на 23 държави, в които Land Rover е организирал своите офроуд събития през последните 70 години.

    Land Rover оборудва предната броня с масивна защита на радиатора и електрическа лебедка. Широка LED лента на покрива хвърля светлина в мрака. Land Rover съобщава за дълбочина на газене от 50 сантиметра; масивни метални ленти предпазват праговете. Тръбна клетка, също солидна, се простира върху корпуса и е интегрирана със здрав багажник на покрива. Върху него можете да се изкатерите по висящата отзад стълба. Други характеристики включват калобрани на колелата и отличителни стикери Land Rover Trophy.

    Лукс в пилотската кабина, но на страхотна цена

    В интериора купувачите няма да намерят гола гофрирана ламарина, а тапицирани в два цвята кожени седалки Recaro с релефно лого на Trophy. Изобщо британците са облицовали интериора с много кожа. Land Rover отговаря на съвременните изисквания за информация и развлечения с модерна мултимедийна система, включително навигация и интеграция на смартфон. В средата на арматурното табло аналогов часовник от Elliot Brown – също с камуфлажен вид – се усмихва на пътниците. Ако не успеете да се сдобиете с един от 25-те специални модела, можете да се утешите с един от лимитираните до 1000 броя часовници в стил Trophy, които Elliot Brown пуска заедно с Defender. Като алтернатива Land Rover обещава да предложи по-късно елементи от оборудването на специалните модели като аксесоари. По този начин изпълнението Trophy може да бъде поне частично възпроизведено.

    Defender Works V8 Trophy II се предлага във Великобритания на цени, започващи от 225 000 паунда – еквивалент на около 268 000 евро. Можете да поръчате сега.

    Източник: AMS.bg

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт