728 x 90

Mansory с брутална доработка и на Mercedes-Maybach GLS

Когато някой иска да добави още нещо на своя Maybach, очевидно нещата са сериозни. Тунинг ателието Mansory традиционно обича да залага на скандален стил и крещящи решения, като този път креативността на екипа на фирмата е насочен към Maybach GLS. След някои доработки под капака на луксозния SUV, включващи промени по софтуера на двигателя, нови

Когато някой иска да добави още нещо на своя Maybach, очевидно нещата са сериозни. Тунинг ателието Mansory традиционно обича да залага на скандален стил и крещящи решения, като този път креативността на екипа на фирмата е насочен към Maybach GLS.

След някои доработки под капака на луксозния SUV, включващи промени по софтуера на двигателя, нови турбокомпресори и изцяло нова спортна изпускателна система, показателите на четирилитровия V8 Biturbo двигател са увеличени от 557 к.с. и 730 Нм на 820 к.с. и 980 Нм. Времето за спринта от място до 100 км/ч е съкратено от 4,9 на 4,4 секунди. Максималната скорост достига до 300 км/ч. Ефектният похлупак на двигателя е изработен от карбон.

От карбон са направени и повечето отличителни детайли по каросерията, като от Mansory дават избор между десет дизайна на самия карбон. Иначе самите новости включват нова предна престилка, LED дневни светлини, странични аеродинамични елементи, карбонови въздухозаборници и т.н. Серийната решетка може да бъде запазена, като се предлага също в потъмнен и в карбонов вариант. И понеже Mansory си остава Mansory, Maybach може да бъде оборудван и с меко казано брутално изглеждащ ролбар от неръждаема стомана, покрит с хром. В профила и страничния изглед се открояват още цял куп крещящи елементи

От Mansory са се погрижили и за подобаващи джанти – черни ковани колела Typ V.6 с размер 10 x 24 цола, обути с гуми 295/35. Mansory предлагат и тапицерии от кожа със свободен избор на цвят. Автомобилът е получил също кожено-карбонов спортен волан, карбонови вложки, множество надписи Mansory и специални подови стелки.

Източник: AMS.bg

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт