БГ пазар: Продават Mazda 626 от 1985 година в напълно оригинално състояние за 6500 лева

Поддържана е винаги безупречно и е съхранявана в гараж.

В момента Mazda е по-известна със своите кросоувър и SUV продукти, но в близкото минало марката имаше пълна гама от седани и хечбеци. Към тях спада и моделът 626, който се радваше на относителна популярност в България през 90-те години на миналия век.

В наши дни обаче бройките от седана са единични и по-голяма част от тях са в окаяно състояние и се ползват за работни машини. Попаднахме обаче на един екземпляр, който е в завидно състояние и наистина оригинален вид.

Машината от снимките тук се продава срещу 6500 лева. Произведена е през 1985 година и разполага с 2.0-литров бензинов двигател. Повече подробности публикуваме по-долу (без редакторска намеса), а оригиналната обява можете да видите на този линк.

„Мазда 626, 2000 кубика, 116 коня, карбуратор. Произведена е 1985г. Колата е в перфектно състояние (интериор, механика и екстериор). Без никакви интервенции по боята, още е със заводските оригинални гърнета. Никакви РЪЖДИ. Никога не е имала газ.

Единствените неоригинални компоненти (за модела) са воланът и задните калобрани (въпрос на личен избор). Миналия септември е ревизирана спирачната система, сменени са накладките, маслото, ремъците и ролките (оттогава е изминала около 2000 км.). Поддържана е винаги безупречно и е съхранявана в гараж.

Прочети още:
Продават Mercedes-Benz 500E AMG 6.0 на 113 791 км - цена от поне 120 000 евро

Цената, която търся, е 6500лв.“

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *