728 x 90

Този Maybach е с ограничен тираж до 150 бройки и е с визия от фешън дизайнер

Цените засега не са обявени.

Специалната серия на Mercedes-Maybach ще бъде произведена в тираж от 150 екземпляра и е посветена на дизайнера Върджил Абло, който малко преди да почине от рак през ноември 2021 година заедно с главния стилист на Mercedes Гордън Вагенер нарисува специален дизайн за Maybach.

Моделът се базира на версията S 680 и има двуцветно оформление на каросерията – отгоре автомобилът е черен, а долната част на каросерията е решена в пясъчно-златист тон, който се използва и за направата на специалните ковани колела. Интериорът също е издържан в тези два цвята – светло бежово и черно, като има специални емблеми, покрити с пианолак декоративни апликации, тапицерии от бежова кожа напа и куп други глезотии, които правят четириместния интериор особено специален.

Като подарък всеки от клиентите ще получи ръчно изработена дървена кутия, облицована със същата бежова кожа напа, която е използвана и за тапицирането на интериора. В нея е скрит умален модел на автомобила с мащаб 1:18. Като допълнение купувачите ще получат и специално покивало за автомобила с ексклузивен дизайн. Цените засега не са обявени.

Източник: AMS.bg

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *