728 x 90

Още ремонти на магистрала Хемус този уикенд, пригответе се за „тапи“

Продължават текущите ремонтни дейности на автомагистрала „Хемус“. През тази седмица се изпълняват асфалтови работи на пътна настилка от 19-ти до 23-ти км в платното за Варна. При 59-ти км в посока Варна се почиства растителността край пътя и в средната разделителна ивица. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно

Продължават текущите ремонтни дейности на автомагистрала „Хемус“. През тази седмица се изпълняват асфалтови работи на пътна настилка от 19-ти до 23-ти км в платното за Варна. При 59-ти км в посока Варна се почиства растителността край пътя и в средната разделителна ивица.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.

С монтирането на ограничителните системи /мантинели/ и полагането на хоризонтална маркировка завърши ремонтът на 7,1 км участък от път II-52 Нов град –  Свищов – Никопол в област Велико Търново. Ремонтът на пътя започна през 2020 г., а строителните дейности завършиха в началото на лятото на 2022 г.

Подменени са мантинелите в ремонтирания участък от път I-2 Слънчево – Варна. Обновена е хоризонталната маркировка на път I-9 Варна – Бургас в отсечките Златни пясъци – Варна и от кв. „Аспарухово“ до отбивката за с. Бенковски.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *