728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Отвориха за движение кръстовището на бул. Тодор Каблешков и ул. Луи Айер в София

Кръстовището на бул. Тодор Каблешков и ул. Луи Айер в София вече е отворено за движение. Реконструирани са подземни инженерни мрежи като канал Ф1000 и Ф800, водопровод, изградени са нови електрически и телекомуникационни проводи, газопровод, улично осветление. Изпълнена е нова асфалтова настилка и пътна маркировка. Движението ще бъде регулирано със светофар. Продължават строителните работи в

Кръстовището на бул. Тодор Каблешков и ул. Луи Айер в София вече е отворено за движение. Реконструирани са подземни инженерни мрежи като канал Ф1000 и Ф800, водопровод, изградени са нови електрически и телекомуникационни проводи, газопровод, улично осветление. Изпълнена е нова асфалтова настилка и пътна маркировка.

Движението ще бъде регулирано със светофар. Продължават строителните работи в северното пътно платно на булеварда между ул. Луи Айер и ул. Костенски водопад. Движението ще се извършва двупосочно в новото южно пътно платно на бул. Тодор Каблешков в посочения участък.

Очаква се движението по северното платно да бъде пуснато в средата на август, като строителните работи по тротоарите ще продължат до началото на септември. 

Прочети още:
Изменения в закона за движение по пътя чакат разглеждане в парламента

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *