728 x 90

Лудогорец с нов луксозен автобус – 45 места, 450 к.с. и VIP зона

Предишният автобус на отбора беше от същата марка и беше закупен през 2014 година.

Лудогорец, 11-кратният шампион по футбол в България, се сдоби с ново клубно возило. Машината е Irizar i8 и към момента е флагман на испанския производител на автобуси. Новото возило е доставено чисто ново на разградския клуб.

Автобусът е с дължина 15 метра и височина 3.8 метра. Базиран е на шаси от Scania и разполага с два моста, а задвижването идва от 13-литров двигател с мощност от 450 к.с. Предаването на тягата става посредством 12-степенна автоматизирана трансмисия Scania Opticruise.

Оборудването е възможно най-луксозното за серията. На борда са 45+1+1 седащи места, като всяко едно от тях е тапицирано в кожа и плат. Всеки член на екипа на Лудогорец разполага със собствен USB порт, както и дисплей за инфотейнмънт система. Автобусът разполага и със спално помещение за водача, както и с тоалетна.

Прочети още:
Хит от Facebook: Шофьор на Alfa Romeo 159 катастрофира, издирва младо момиче с Fiat Punto, спряло да помогне

Последните пет реда са във формат на разположение на седалките 2+1 с по-широки кресла, съобщава Kamioni.bg. Посредством специална завеса се оформя VIP зона.

Съвсем скоро предстои машината да бъде брандирана в цветовете на Лудогорец. Предишният автобус на отбора беше от същата марка и беше закупен през 2014 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *