728 x 90

„Луда надпревара“ превръща разрушението в спектакъл отново!

  Обикновени хора стават автогладиатори в „Луда надпревара“, за да подкрепят каузата „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“. „Ела в една контролирана среда и покажи как можеш да избягваш брутални удари и да оцеляваш“, приканват организаторите на състезанието  „Луда надпревара“, чийто осми сезон ще започне този уикенд в Костинброд. При така напрегнатата война по

  Обикновени хора стават автогладиатори в „Луда надпревара“, за да подкрепят каузата „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“.

  „Ела в една контролирана среда и покажи как можеш да избягваш брутални удари и да оцеляваш“, приканват организаторите на състезанието  „Луда надпревара“, чийто осми сезон ще започне този уикенд в Костинброд. При така напрегнатата война по пътищата над 30 ентусиасти се събират в Театъра на разрушението, за да покажат в единични и масови битки как се кара и какво може да очакваме в една реална обстановка, която не е по сценарий. 

  Началото на сезон 2023 г. ще бъде поставено този уикенд (13–14 май) в Костинброд от 16 ч. 

  Концепцията на „Луда надпревара“ е зрелищно шоу със собствени ръчно подготвени автомобили. Правилата варират в зависимост от типа на събитието, но основната цел винаги е една – всички пилоти трябва да покажат завидни умения и стратегия за избягване на удари. Участниците и техните автомобили трябва да отговарят на изискванията и условията за безопасност, обявени от „Луда надпревара“. Състезанието има социална кауза – „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“.

  За осма година организаторът Илко Илиев е подготвил завладяващо зрелище и каскади с професионални каскадьори, много екшън и добро настроение за малки и големи. „Децата са нашето бъдеще и трябва да им покажем грозната истина от катастрофите и това, че не си готин, когато караш безразсъдно“, казва той. 

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *