728 x 90

Land Rover ще доставя оригиналния Defender с V8 мотор през 2021 г.

25 автомобила Defender Works V8 Trophy, във варианти 90 и 110, ще бъдат завършени в цвят Eastnor Yellow.

Въпреки че Land Rover Defender получи изцяло ново поколение, оригиналният офроудър ще продължи своето съществуване. Британската фирма ще доставки специални бройки от модела с V8 двигател на специално събитие по-късно тази година.

Т.нар. Defender Works V8 Trophy е проектиран да се справи с най-взискателните предизвикателства за издръжливост. Допълнителният комплект за шофиране на всякакъв терен включва предна лебедка, защитна клетка, багажник на покрива, LED прожектори и офроуд гуми.

Моделът се базира на основата на преработената спецификация на Defender Works V8, разработена от Land Rover Classic, включваща 5.0-литров бензинов V8 двигател с мощност 405 к.с. и 515 Нм.

Осемстепенна автоматична скоростна кутия ZF и изцяло подобрени окачване, управление и спирачна система също са част от автомобилите Trophy, които разполагат и с широка гама от допълнителни подобрения, специално пригодени за офроуд шофиране.

25 автомобила Defender Works V8 Trophy, във варианти 90 и 110, ще бъдат завършени в цвят Eastnor Yellow с подходящи 16-инчови стоманени джанти. Контрастиращи лакове в цвят Narvik Black ще бъдат поставени върху арките на калниците, капака и задната врата.

Специално създадените автомобили ще разполагат и с LED фарове, предна решетка Heritage, уникални значки на Land Rover Trophy и графики за участие в събития, персонализирани за всеки клиент.

По-късно тази година клиентите на Defender Works V8 Trophy ще бъдат поканени да се състезават в ексклузивно тридневно приключение в замъка Eastnor в Херефордшър.

Експертно индивидуално обучение ще бъде осигурено като част от приключението, което ще даде на клиентите уникалната възможност да развият екстремни техники на шофиране и умения в собствения си автомобил, преди да подложат обучението си на тест.

Всички ще се състезават за набор от награди, включително голяма награда за общия победител, която ще бъде обявена по-късно през 2021 г.

Събитието Land Rover Trophy ще бъде подкрепено от новия Defender и внимателно подбрани партньори на марката Elliot Brown, Fat Face и Musto, които са създали допълнителни продукти специално за клиентите на Defender Works V8 Trophy.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *