728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Пет звезди за безопасност от Euro NCAP за новия Defender (видео)

Най-способният и издръжлив модел на Land Rover някога получи максимален брой пет звезди в последния кръг на тестовете.

Новият Land Rover Defender спечели пореден петзвезден рейтинг – този път от експертите по безопасност от Euro NCAP. Най-способният и издръжлив модел на Land Rover някога получи максимален брой пет звезди в последния кръг на тестовете.

Легендарният всъдеход съчетава най-съвременните функции за безопасност с устойчива алуминиева конструкция, проектирана да се справи с неравностите по пътя и да осигури отлични показатели за безопасност.

Интуитивните технологии включват система за аварийно спиране, асистент за поддържане на лентата и система за следене за потенциална опасност от удар в задната част на автомобила.

Шест въздушни възглавници са предназначени да предпазват водача и пътниците, а също така са налични и до три точки за закрепване ISOFIX. Новият Defender постигна 85% за защита на възрастни и деца, 79% при системите за сигурност и 71% за защита на уязвими участници в движението по пътя си към петзвездния рейтинг.

След световната си премиера на автомобилното изложение във Франкфурт през 2019 г. Land Rover предизвика безпрецедентно търсене сред обществото. Това беше съчетано и с признание от автомобилния сектор – новият Defender вече спечели 28 международни награди.

След дебюта си Land Rover представи и своята ефективна гама от редови шестцилиндрови дизелови двигатели Ingenium с mild-hybrid технология и своя усъвършенстван хибрид P400e, който осигурява изцяло електрически пробег до 43 км. и емисии на CO2 от 74 г/км.

Land Rover също така представи спецификацията X-Dynamic, налична както за Defender 90, така и за 110. Тя предоставя селекция от елементи на екстериора и интериора, отразяващи огромните възможности на всъдехода и гарантиращи, че винаги ще се откроявате от тълпата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *