БГ пазар: Продават Lada X-Ray 1.6 със 113 к.с. за 35 000 лева

Автомобилите Lada претърпяха сериозна еволюция през последните няколко години. От онези ръбати и недодялани машини, които помним от предишните десетилетия, те се превърнаха в далеч по-привлекателни и модерно изглеждащи лични превозни средства. Точно това ни накара да ви попитаме дали колата, която виждате на снимките тук, според вас струва 35 000 лева? Открихме обявата за

Автомобилите Lada претърпяха сериозна еволюция през последните няколко години. От онези ръбати и недодялани машини, които помним от предишните десетилетия, те се превърнаха в далеч по-привлекателни и модерно изглеждащи лични превозни средства. Точно това ни накара да ви попитаме дали колата, която виждате на снимките тук, според вас струва 35 000 лева?

Открихме обявата за нея във Facebook, където синия хечбек се радва на доста внимание от потребителите. То, разбира се, не винаги е положително, но все пак десетки хора обсъждат колата, нейните качества и цена. Моделът е X-Ray.

От обявата разбираме, че машината се задвижва от атмосферен 1.6-литров бензинов мотор, който работи в тандем с 5-степенна ръчна скоростна кутия. Максималната мощност е 113 к.с., които достигат до предните колела.

Прочети още:
БГ пазар: Продават този малък симпатяга Innocenti 500 за 800 лева

Този син X-Ray е доста приятно оборудван – с електрически прозорци на всички врати, подгряване на седалките, климатик и други екстри, които доскоро смятахме за табу, когато говорехме за Lada.

Както е видно от снимките, колата е на практика чисто нова – все още с найлони по задните седалки и други предпазни покрития, които се слагат при транспорт на нова кола. Дори тасовете не са сложени на мястото си, а това удоволствие ще се полага на новия собственик.

Повече за колата можете да видите в обявата. А в коментарите по-долу можете да ни отговорите на въпроса дали цената от 35 000 лева ви се струва оправдана за тази Lada X-Ray.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget