728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Дигитално табло и Tesla таблет за обновената Lada Vesta

Фотошпиони успяха да снимат интериора на обновената Lada Vesta. Снимки от интериора на фейслифт версията на модела бяха публикувани в интернет, а производството на автомобили трябва да започне догодина. Съдейки по шпионските снимки, рестайлизираната Vesta ще получи изцяло дигитално табло, което най-вероятно ще бъде доплащаща се опция. Виждаме и вертикално ориентирана мултимедийна система със сензорен

Фотошпиони успяха да снимат интериора на обновената Lada Vesta. Снимки от интериора на фейслифт версията на модела бяха публикувани в интернет, а производството на автомобили трябва да започне догодина.

Съдейки по шпионските снимки, рестайлизираната Vesta ще получи изцяло дигитално табло, което най-вероятно ще бъде доплащаща се опция. Виждаме и вертикално ориентирана мултимедийна система със сензорен екран, а под нея са контролерите за аудио системата и климатика. Бутоните приличат много на тези, които се използват от други автомобили на концерна Renault-Nissan.

По неофициални данни гамата от двигатели ще включва 1.6-литров двигател с мощност 106 к.с., работещ само с ръчна трансмисия. Що се отнася до 1.6-литровия агрегат със 114 к.с. от Renault, то той най-вероятно ще бъде модернизиран. Предвижда се и 1.8 мотор със 122 к.с. с достъпен опционален вариатор.

Прочети още:
Новият GAZelle има LED фарове, дизел от VW и струва 35 500 лв.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *