728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Тази Lada Niva има турбо мотор, автомат от BMW и струва 37 600 лева

Много рядко попадаме на автомобил във Великобритания с ляв волан, а още по-рядко той е руско производство. Случаят с тази Lada Niva е точно такъв, тъй като колата оригинално не е била предвидена за Острова. Машината е преминала през сериозни подобрения и далеч не е в заводски вид. Моторът под капака вече е захранен с

Много рядко попадаме на автомобил във Великобритания с ляв волан, а още по-рядко той е руско производство. Случаят с тази Lada Niva е точно такъв, тъй като колата оригинално не е била предвидена за Острова.

Машината е преминала през сериозни подобрения и далеч не е в заводски вид. Моторът под капака вече е захранен с турбокомпресор и интеркулер, като резултатът е прилична мощност от 122 к.с, измерени на дино стенд.

Също така интересно е да се отбележи, че предаването на мощността става посредством 5-степенен автоматик от BMW. 4х4 задвижването, доколкото знаем, е оставено в оригинален вид.

На борда на тази Niva откриваме доста екстри, които обикновено не са налични в джипката. Такива са воланът от Mercedes с плосък долен край, подгряващите седалки и климатикът.

Прочети още:
БГ пазар: Продават Ford Thunderbird V8 от 1977 г. за 15 000 лева

Машината се продава с пробег от малко под 14 000 километра. Обявата се намира в eBay, а цената към момента е 16 450 паунда или около 37 600 лева.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *