Интериорът на обновената Lada Niva е смесица от минало и настояще

Lada Niva се произвежда в продължение на вече близо 45 години. През тези почти пет десетилетия промените са минимални и дори една от най-новите версии Niva Travel е съставена основно от компоненти, предшестващи администрацията на Рейгън. Когато обаче надграждаш толкова стара платформа, резултатите понякога са доста странни. Снимките, които виждате по-горе, са от обновения интериор

Lada Niva се произвежда в продължение на вече близо 45 години. През тези почти пет десетилетия промените са минимални и дори една от най-новите версии Niva Travel е съставена основно от компоненти, предшестващи администрацията на Рейгън. Когато обаче надграждаш толкова стара платформа, резултатите понякога са доста странни.

Снимките, които виждате по-горе, са от обновения интериор на Niva Travel. Лесно се вижда най-голямата новост – екранът на инфотейнмънт системата, който е поставен в горния край на таблото. Честно казано, дисплеят изглежда като кръпка на фона на цялостното оформление. Под него се намират бутони за управление на някои от функциите в колата, включително и климатик.

Трудно е да обясним защо интериорът на Niva Travel изглежда така, сякаш идва от автомобил от 1997 година, а не от модерен SUV представител. Всичко това обаче е напълно разбираемо, тъй като дори и по-луксозните версии на джипката струват максимално около 12 000 долара.

Припомняме, че в края на 2019 година General Motors продаде дела си в джойнт венчъра GM-AvtoVAZ, който произвеждаше малка джипка с логото на Chevrolet. Сега производството на джипката продължава като тя вече носи отново логото на Lada и получи името Niva Travel.

Прочети още:
BMW XM ще стане първият електрифициран М модел, мощността ще е 650 к.с.

Проектът за възродената джипка беше създаден през 2000 година като от него досега са реализирани над 700 000 бройки.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *