728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Колко време е необходимо за обиколка на Нюрбургринг с Lada Niva? (видео)

Интересното е, че тази Niva е с немски регистрационни номера и очевидно често се използва за офроуд.

Изминалата седмица беше бурна за феновете на Lada Niva – руснаците обявиха, че през 2024 година ще видим изцяло ново поколение на офроудъра. За завършек на седмицата имаме още нещо любопитно, свързано с темата Niva.

Този път темата на разговор е съвсем друга обаче. Става дума по-старо поколение на модела, което – по неизвестни причини за нас – се озовава на легендарната писта Нюрбургринг.

Зрелището е… липсващо, така да се каже. Съвсем логично, подобен автомобил далеч не е създаден да поставя рекорди за скорост. Още повече, че в случая машината е оборудвана с доста сериозни офроуд гуми, които допълнително повлияват на представянето й на асфалт.

Няма как да не адмирираме ентусиазма, с който младата дама зад волана на джипката се бори с всеки завой. Скоростта е съвсем адекватна за този автомобил – да не забравяме, че под капака е едва 1.7-литров атмосферен бензинов агрегат, както отбелязва Motor1.com.

Интересното е, че тази Niva е с немски регистрационни номера и очевидно често се използва за офроуд. Поне до такива изводи стигаме, виждайки колко кал има по нея.

Прочети още:
Руснак разби чисто нов Porsche Taycan на излизане от шоурума!

Харесва ни как спътникът в кабината измерва времето за една обиколка просто поглеждайки си часовника – тук няколко минути отгоре или отдолу в резултата няма да дадат огромно отражение.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *