728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Lada Niva Bronto има климатик, подгрев на седалките и по-добра шумоизолация

Автоваз обяви началото на приемане на поръчки за обновената Lada Niva Bronto. Машината беше пенсионирана в края на миналата година, но сега се завръща след множеството заявки от клиенти. Подобрено е оборудването, а пригодността за шофиране извън пътя остава висока. Всъдеходът става още по-удобен и изразителен. Моделът е базиран на Niva Legend с 3 врати

Автоваз обяви началото на приемане на поръчки за обновената Lada Niva Bronto. Машината беше пенсионирана в края на миналата година, но сега се завръща след множеството заявки от клиенти. Подобрено е оборудването, а пригодността за шофиране извън пътя остава висока.

Всъдеходът става още по-удобен и изразителен. Моделът е базиран на Niva Legend с 3 врати в най-висока конфигурация, която е оборудвана с климатик, отопляеми седалки и огледала. Модификацията Bronto се предлага в две версии – Luxe и Prestige.

Пакетът Luxe включва стандартни метални брони, релси на покрива, удължители на арките на калниците и 15-инчови джанти с гуми MT. Във версията Prestige, в допълнение към горното, автомобилът е оборудван с нова решетка на радиатора и масивни пластмасови брони, прагова защита, пластмасови облицовки на колелата и фарове за мъгла.

Вътре Niva Bronto получава изцяло нов инструментен панел с ново управление на климатичната система, по-удобни седалки, система Era-GLONASS, подобрен пакет за изолация от шум и вибрации, както и няколко други стилистични и технически подобрения.

Прочети още:
Dacia Jogger е най-евтиният 7-местен автомобил в Европа

Задвижването остава непроменено – 1.7-литров атмосферен бензин с мощност от 83 к.с. и 5-степенна ръчна скоростна кутия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *