Японец прави ревю на Lada Largus – „трудно е да се повярва, че е руска“ (видео)

Lada определено не е популярна марка в Япония. Всъщност, руснаците дори не внасят официално продукцията си в страната, но поне един екземпляр от модела Largus е успял да попадне в ръцете на местен потребител. Ново видео ни показва първите впечатления на шофьора зад волана на модификация Largus Cross, която разполага с малко по-висок пътен просвет

Lada определено не е популярна марка в Япония. Всъщност, руснаците дори не внасят официално продукцията си в страната, но поне един екземпляр от модела Largus е успял да попадне в ръцете на местен потребител.

Ново видео ни показва първите впечатления на шофьора зад волана на модификация Largus Cross, която разполага с малко по-висок пътен просвет и допълнителен пластмасов обков. Както е видно, машината е с ляв волан, което пък определено е предизвикателство за лявото шофиране в Япония.

Японският потребител изтъква, че скоростната кутия е доста елементарна, а двигателят е леко маломощен, което може да се окаже проблем на магистралата. Largus, който на практика представлява модернизирана и ребрандирана версия на предишното поколение Dacia Logan комби, се задвижва от 1.6-литров атмосферен мотор.

Прочети още:
Обслужването на Mercedes-AMG One - до 850 000 евро на всеки 50 000 км.

Машината обаче „е безопасна и интересна кола за любителите на обикновени автомобили“. Шофьорът очевидно е запознат с произхода на Largus и отбелязва, че моделът първоначално възниква като разработка на Renault и доста напомня европейските модели на фирмата.

Конкретният екземпляр Largus е добре оборудван с подгряване на седалките, USB изводи и климатик. „Трудно е да се повярва, че това е руска кола“, отбелязва шофьорът.

Вижте повече във видеото.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget