728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Лада 2103: Колко бихте дали за тази? 1976 г., 22 000 км пробег (видео)

Цветът на тази Лада е относително рядък – наситено синьо, а комбинацията с кремав кожен салон я прави още по-интересна.

Култът към автомобилите от минали епохи на индустрията остава жив с десетилетия. У нас такъв и до ден днешен има към машини Лада, Москвич и други от бившия СССР, каквито до относително скоро все още се търкаляха ежедневно по улиците ни.

Рядко обаче се намират екземпляри, които са в заводско състояние. На точно такъв попаднахме, ровейки mobile.bg. Става дума за Лада 2103, която е произведена през вече далечната 1978 година.

По-важното тук е, че седанът е на реални 22 000 километра, като това е видно от снимките на обявата. По-долу ще намерите и видео, което показва в детайли екстериора, интериора и моторния отсек.

Цветът на колата е относително рядък – наситено синьо, а комбинацията с кремав кожен салон я прави още по-интересна. В описанието на обявата се казва, че ладата е в перфектно техническо състояние и се съхранява в гараж.

Прочети още:
БГ пазар: Продават "най-бързото шосейно Audi RS3 8P в света"

Разбира се, няма как да не поговорим и за цената. Подобен автомобил не би се оценил от всеки, а малцина най-вероятно биха се разделили с няколко хиляди евро, за да притежават 2103.

В случая точна цена не е посочена – казва се, че тя е по договаряне, но други подобни автомобили от същия продавач се котират срещу 4-5 хиляди евро. Можем грубо да предположим, че след всички разходи покрай покупката, тази синя лада ще струва около 10 000 лева.

Все пак, можем спокойно да кажем, че подобна цена би била напълно оправдана. Само за сравнение, относително наскоро зелен екземпляр от 2103 се появи за продажба в Русия, като цената беше невероятните 55 000 евро.

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Светослав Иванов
    ноември 23, 2020, 13:37

    Приятел ако според теб това е оригинално състояние аз съм трамвай, пиши ми във фейсбук Steve Mikaelson да ти пратя снимки да видиш за какви кърпежи става дума (22000км) 🤣🤣🤣

    Отговор