728 x 90

БГ пазар: Продават Jeep Grand Cherokee 3.6 V6 на газ за почти 70 000 лева

Jeep е една от американските автомобилни марки, които имат най-голямо разпространение в България. Роля за това, не на последно място, играе и фактът, че брандът има официално представителство в страната ни. Вносът от чужбина също е голям, а наскоро попаднахме на един привидно доста читав екземпляр Grand Cherokee. Големият всъдеход е произведен през 2017 година

Jeep е една от американските автомобилни марки, които имат най-голямо разпространение в България. Роля за това, не на последно място, играе и фактът, че брандът има официално представителство в страната ни. Вносът от чужбина също е голям, а наскоро попаднахме на един привидно доста читав екземпляр Grand Cherokee.

Големият всъдеход е произведен през 2017 година и има пробег от около 40 000 километра до момента. Под капака се намира 3.6-литров атмосферен V6 мотор, който освен това е оборудван и със система за работа на пропан бутан.

Ето какво споделя в описанието на обявата продавачът:

Jeep Grand Cherokee Overland 3.6 VVT

2017 , 40000 km

2 ключа

Газов инжекцион Landi Renzo ( 3 год гаранция)

Прочети още:
БГ пазар: Продават уникална Skoda Superb с 520 к.с. за 37 000 евро

Обслужен безкомпромисно

Високо ниво на оборудване

Всички екстри за модела

Камера + дистроник

Панорамен люк

Състоянието на джипа е като ново .

Реални доказуеми километри . Сервизна история . Възможност за проверка в сервиз .“

Исканата цена към момента на публикация е 69 299 лева.

Повече информация можете да откриете в оригиналната обява за автомобила.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *