728 x 90

Концепти Hyundai RN22e и N Vision 74 – визията на марката за спортните коли на бъдещето

Спортното поделение на Hyundai – N pазкрива своята визия за електрификация, за да демонстрира ангажимента на компанията към фокусирани в бъдещето технологии с нулеви вредни емисии. RN22e и N Vision 74 са вдъхновяващи примери за визията на N към електрификация. Тези две „подвижни лаборатории“ демонстрират амбицията на Hyundai да стане лидер в бъдещето с нулеви

Спортното поделение на Hyundai – N pазкрива своята визия за електрификация, за да демонстрира ангажимента на компанията към фокусирани в бъдещето технологии с нулеви вредни емисии. RN22e и N Vision 74 са вдъхновяващи примери за визията на N към електрификация. Тези две „подвижни лаборатории“ демонстрират амбицията на Hyundai да стане лидер в бъдещето с нулеви емисии.

Както RN22e, така и N Vision 74 ще продължат да бъдат тествани и проверявани от инженерите на Hyundai, така че бъдещите сериини втомобили N да могат да бъдат оборудвани с техните напреднали технологии.

RN22e предлага пакет, готов за състезателна писта, като усъвършенства и оптимизира водещата на пазара платформа E-GMP на Hyundai и го пакетира в базиран на IONIQ 6 рационализиран дизайн. Като първата подвижна лаборатория на Hyundai N, базирана на E-GMP, RN22e показва визията и посоката на електрифицираната марка N, като същевременно отваря възможността за спортне EV модел в бъдеще. Концепцията получи името си, защото е подвижната лаборатория на марката N, разработена през 2022 г.

RN22e е тестван, за да увеличи максимално трите стълба на производителността на N, започвайки с „хулиган в завой“. N развива способности за завиване от пускането на марката и предоставя e-LSD. RN22e повишава максимално сцеплението в завой дори с неизбежно по-голямо тегло, като изследва векторизирането на въртящия момент чрез двоен съединител. Освен това, 3D отпечатаните части намаляват теглото и запазват твърдостта за по-добра атака в завоите. Оборудван с AWD, RN22e осигурява оптимизирано разпределение на въртящия момент според различните режими на задвижване, което позволява на водачите да избират силата на въртящия момент на предните и задните колела.

Вдъхновен от наследството на Hyundai Motor, N Vision 74 е високоефективна лаборатория за хибридни водородни горивни клетки, която подчертава лидерството на компанията в технологията за устойчива мощност. N Vision 74 е вдъхновен както от технологията, така и от дизайна, вкоренен в устойчивата визия на N, обявена през 2015 г., и страстта на Hyundai към висока мощност от 1974 г. насам.

По отношение на дизайна, N Vision 74 отдава почит на концепцията Hyundai Pony Coupe от 1974 г., която е разработена от легендарния автомобилен дизайнер Джорджето Джуджаро. След това концепцията е вградена в прототипи за първия сериен спортен автомобил на Hyundai. Въпреки че в крайна сметка не можа да стигне до производство, дръзката визия даде тон на цялата компания.

N Vision 74 наследи чистата повърхност, динамичния пропорционален профил и уникалната В колона от концепцията Pony Coupe от 1974 г. Дизайнерското наследство на Hyundai отговаря на ерата на електрификацията с висока мощност, за да оформи N Vision 74. В допълнение осветлението Parametric Pixel осигурява футуристичен разцвет

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *