728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Hyundai загатна за дизайна на новия Bayon

Bayon ще бъде достъпен в Европа през първата половина на 2021 г.

Hyundai пусна първи изображения на изцяло новия си кросоувър в B-сегмента, Bayon. Поредицата от снимки с ниска осветеност разкрива дизайн, който е агресивен и характерен за марката.

Bayon ще бъде най-новият модел, който ще въплъти новия дизайнерски език на Hyundai: Sensuous Sportiness. Така Bayon ще бъде вторият изцяло нов SUV след Tucson, който ще се води по най-новата философия на Hyundai.

Мисията на Sensuous Sportiness е да повиши емоционалните качества на автомобилния дизайн, като характеризира с хармонията между четири основни елемента: пропорция, архитектура, стил и технология.

Като нов член на SUV семейството на Hyundai, Bayon разполага с част от характерните черти на Kona, Tucson и Santa Fe. Погледнат отпред, Bayon разполага с въздухозаборник, простиращ се през цялата предна част на автомобила, като заедно с широките, тесни дневни LED светлини акцентират върху широката стойка на автомобила.

Както на скоро освежената Kona и най-новото поколение на Tucson, предните LED светлини на Bayon също ще бъдат разделени на два основни модула. Задната част на автомобила разполага със стоп светлини във формата на стрела, свързани с тънка червена линия. Разположен по този начин, светлинният подпис на Bayon подобрява визуалното впечатление за ширина, правейки задната графика още по-забележителна.

Прочети още:
Дебют за Mitsubishi Outlander: платформа от Nissan, 2.5 мотор и CVT

Bayon ще бъде достъпен в Европа през първата половина на 2021 г. Повече подробности ще бъдат обявени през следващите седмици.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *